Hallo, ik ben Fadime Ulusan, logopedist en praktijkhouder van Logopediepraktijk Ulusan. Met trots heb ik in 2016 mijn diploma behaald aan de Hogeschool Utrecht. Mijn expertise ligt in het behandelen van spraak- en taalstoornissen, meertaligheid, en afwijkende mondgewoonten, zowel bij kinderen als volwassenen.

Ik spreek vloeiend Turks en Nederlands en werk met toewijding aan het opstellen van effectieve behandelprogramma’s. Mijn ervaring strekt zich uit tot het behandelen van volwassenen met afasieproblemen en stemproblemen.

Bij Logopediepraktijk Ulusan staat de cliënt centraal. Mijn aanpak is gericht op individuele behoeften, en we evalueren en passen de behandeldoelen indien nodig aan. Samen streven we naar optimale resultaten. Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken aan uw taaldoelen.

Ik ben ervan overtuigd dat een voortdurende investering in mijn kennis een positieve invloed heeft op de kwaliteit van de zorg die ik bied aan mijn cliënten bij Logopediepraktijk Ulusan. Zo heb ik mijn expertise verder uitgebreid door het volgen van diverse relevante cursussen:

– OMFT basiscursus
– OMFT verdiepingscursus A
– Communicatieve Taaltherapie voor kinderen met een taalniveau vanaf 6 jaar